Wednesday 27 April 2016

Gratis

Koningsdag 2016

Royal Republic

Station Hofplein

Start

13:00

Ticket prices

Gratis

Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag. Op Station Hofplein komen BIRD, CLONE, 360 Degrees, Broodrooster, Denoism en Vagübond samen voor een heerlijke middag en avond in de zon.

Verwacht een foodline-up met verschillende foodtrucks – van biologische snacks en asian fingerfood tot stoofgerechten en Thais! Denoism regelt daarnaast een BBQ en BIRD blijft BIRD met de real-deal Napolitaanse houtovenpizza’s.

En er moet natuurlijk wel gedanst worden. De eerste stage, All The Kings Men-Soundsystem, wordt gehost door BIRD, CLONE en 360 Degrees. Deze dj’s brengen speciaal voor Koningsdag hun fijnste tunes van house tot disco en funk. Daarnaast draaien de dj’s van Broodrooster en Denoism hun lievelingsplaten bij de tweede stage.

Koningsdag zou Koningsdag niet zijn zonder een vrijmarkt! Verkoop je spulletjes voor een prikkie of kom lekker struinen zoals dat hoort op deze feestdag. Vergeet ook de zweefmolen niet. Tof voor kids en hoger dan je denkt!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!