Wednesday 27 April 2016

Koningsdag 2016

Royal Republic

Station Hofplein

Start

13:00

Ticket prices

Gratis

Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag. Op Station Hofplein komen BIRD, CLONE, 360 Degrees, Broodrooster, Denoism en Vagübond samen voor een heerlijke middag en avond in de zon.

Verwacht een foodline-up met verschillende foodtrucks – van biologische snacks en asian fingerfood tot stoofgerechten en Thais! Denoism regelt daarnaast een BBQ en BIRD blijft BIRD met de real-deal Napolitaanse houtovenpizza’s.

En er moet natuurlijk wel gedanst worden. De eerste stage, All The Kings Men-Soundsystem, wordt gehost door BIRD, CLONE en 360 Degrees. Deze dj’s brengen speciaal voor Koningsdag hun fijnste tunes van house tot disco en funk. Daarnaast draaien de dj’s van Broodrooster en Denoism hun lievelingsplaten bij de tweede stage.

Koningsdag zou Koningsdag niet zijn zonder een vrijmarkt! Verkoop je spulletjes voor een prikkie of kom lekker struinen zoals dat hoort op deze feestdag. Vergeet ook de zweefmolen niet. Tof voor kids en hoger dan je denkt!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival gloort aan de horizon en dus ook BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen […]

Saturday 11 April

Mr. Scruff

All Eyes On is een clubavond die geheel in het teken staat van het muzikale verleden en de muzikale toekomst, […]

Friday 10 June

Nightmares on Wax