fbpx

Thursday 22 October 2015

Gratis

Homegrown

Oliver Alexander

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Van marketingmanager tot singer-songwriter. Niet bepaald de normale gang van zaken, zou je zeggen. Toch is dat de weg die de Rotterdamse Oliver Alexander heeft bewandeld. Hij zei zijn baan van de een op de andere dag op and the rest is history. Zo stond hij op het podium van verschillende pop- en jazzfestivals en was hij support act van Alain Clark. Onlangs verscheen zijn debuut-ep Transmission, een mix van intieme tracks tot uitbundige en groovy singer-songwriterpop.

Dit concert wordt mogelijk  gemaakt door Popunie Live.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 19 October

G Love BIRD Rotterdam

G Love

Garrett Dutton, alias G. Love, is inmiddels een kwart eeuw leverancier van zonnige, makkelijk in het gehoor liggend liedjes die sluw de mosterd halen uit alle denkbare Amerikaanse muziekstromingen: blues, hiphop, jazz en funk.

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.

Wednesday 11 December

Carlton Jumel Smith BIRD Rotterdam

Carlton Jumel Smith