fbpx

Friday 31 July 2015

All Night Long

D-Ribeiro

Start

23:00

Ticket prices

attending = gratis (tot 00.30 uur) / € 6,- (vanaf 00.30 uur)

BIRD presenteert een serie clubavonden die helemaal in het teken staat van de dj’s die ons muzikale klimaat scheppen: de pioniers van toen en de helden van morgen. De Rotterdamse dj en producer D-Ribeiro bijt het spits af met een dj-set van maar liefst vier uur!

Gepokt en gemazeld in de platenwinkel Clone Records en geïnspireerd door cartoons, kung-fu- en blaxploitationfilms: D-Ribeiro is een eigenzinnige verschijning in dj-land. Zijn muzikale aspiraties reiken veel verder dan electronica alleen, onlangs verscheen The Circus EP waarin duidelijk zijn liefde voor soul, techno en en diepe bassen naar voren komt. Ook in zijn dj-sets gaat hij van jazz naar hiphop en house (en weer terug). Maak je dus op voor een vier uur durende muzikale reis!

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]

Friday 19 April

Nu Guinea

Diggin’ crates, diggin’ life: daar draait het om bij Nu Guinea! Het Napolitaanse duo is namelijk obsessed door de geschiedenis […]

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.