fbpx

Tuesday 01 March 2016

Gratis

Homegrown

Bolt & The Swamp People & JARA

Presented by De Nieuwe Lichting

Start

22.00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Tijdens de eerste editie van deze maand staan er twee acts op het podium: Bolt & The Swamp People en JARA. Geïnspireerd door muzikale grootheden als The Beatles, The Rolling Stones en Sam Cooke maakt Bolt & The Swamp People rock-‘n-roll waar je niet stil bij kunt blijven staan. JARA maakt warme, eigenzinnige indiepop. In een landschap van verschuivende grooves, warme elektrische gitaren, synths en schorre backing vocals neemt ze je mee op een muzikale reis die steeds weer verrast.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door De Nieuwe Lichting.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 04 August

Lee Fields BIRD Rotterdam

Lee Fields

Lee Fields begon zijn carrière zo’n 50 jaar geleden, maar zijn schorre en tegelijkertijd tedere James Brownachtige stem is nog altijd niet weg te denken uit soul- en funkland. 

Saturday 10 August

Blijdorp BIRD Rotterdam

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!

Saturday 17 August

Clubavond Prince vs Michael Jackon, BIRD

Prince vs Michael

Welke kant kies jij? His royal badness Prince? Of the immortal king of pop, Michael Jackson?