fbpx

Friday 06 May 2016

All Eyes On:

Glenn Astro

Start

23:00

Ticket prices

Toegang: € 7,- (early BIRD) / € 10,- (pre-sale & door)

Tickets

All Eyes On is een clubavond met hiphop, funk, beats en elektronica als muzikale roots. De afgelopen jaren bracht All Eyes On artiesten als The Gaslamp Killer, Tuxedo, J-Rocc, Mr Scruff, LeFtO en Dego naar Rotterdam. Deze editie hebben we de jonge Duitse dj en producer Glenn Astro te gast.

Glenn Astro brengt inmiddels meer dan de helft van zijn leven door als dj en producer. In eerste instantie werd hij sterk beïnvloed door hiphop, maar de laatste jaren hoor je steeds meer elektronische dance in zijn muziek terug. Zijn huidige producties blinken dan ook uit in zowel de rauwheid van de hiphop en het tempo en gevoel van house. Als producer heeft Glenn een warme relatie met o.a. IMYRMIND en Max Graef. Met de laatste bracht hij ook muziek uit op het fameuze Ninja Tune-label. Als dj kan het met Glenn alle kanten opgaan, eigenlijk draait hij alles tussen hiphop en house.

Net als altijd warmt All Eyes On-resident Thelonious de zaal alvast op door je mee te nemen op een tijdreis door zijn platencollectie: van Mos Def via Flying Lotus naar Floating Points.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 01 May

Terrance Green

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van […]

Friday 03 May

Marcellus Pittman

Maak je op voor een onvergetelijke avond wanneer de legendarische DJ Marcellus Pittman de dansvloer van BIRD overneemt op vrijdag 6 mei! Pittman staat bekend om zijn unieke mixvaardigheden en aanstekelijke energie, waarmee hij house, techno, disco en funk naadloos combineert tot een onweerstaanbare sonische ervaring. Met optredens in vooraanstaande clubs over de hele wereld zoals Berghain (Berlijn) en Pigalle (Parijs), weet hij moeiteloos het publiek naar een andere dimensie te brengen. Mis deze kans niet om deze grootmeester uit Detroit aan het werk te zien en de hele nacht door te dansen op zijn opzwepende DJ set.
Support: Playing with Knives
De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Playing with Knives, een ware underground expert uit Londen. Met optredens bij Boiler Room en gedeelde podia met grootheden als Madlib, Theo Parrish en Lil Louis, staat ze garant voor een avond vol pure muzikale extase! Mis het niet en koop nu je tickets!

Wednesday 08 May

NICK ADEMA’S URBAN CHAOS

Onder leiding van de Canadese trombonist Nick Adema daagt deze Amsterdamse groep de realiteit van het stadse bestaan uit. Uiteraard met niets minder dan jazzmuziek. Deze ‘Urban Chaos’ uit zich in een frenzy van melodische en ritmische vraagstukken. Hun visie en gevoel voor jazz die wordt gevoed door de hedendaagse scene van creatieve muziek creëert hun originele sound.