fbpx

Saturday 26 October

The Couch: Halloween (dresscode 90’s/00’s)

Start

23:00-05:00

Ticket prices

2 for 1 Regular BIRD: €20,-
Regular BIRD: €15
Late BIRD: €20

Tickets

The Couch: Halloween Special! Op zaterdag 26 oktober brengen zij een uniek feestje met de beste afro, dancehall, hiphop, R&B en electronic. Dresscode: 90s & 00s!

De zaal wordt omgetoverd en de beats van house, hiphop, R&B en soul zullen de toon zetten voor een avond vol good vibes. En om het nog leuker te maken: de dresscode is 90s & 00s! Dus kom in je beste vintage look en laat je meevoeren door de muziek. Of je nu wilt dansen of gewoon wilt genieten van de relaxte sfeer, The Couch is dé plek waar je dit Halloween wil zijn.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 23 October

ROSEYE

Op maandag 23 oktober verwelkomen we in BIRD de grensverleggende band ROSEYE. Deze vijfkoppige internationale formatie, geleid door de getalenteerde Schotse zangeres Tallulah Rose, brengt een unieke mix van soul, jazz, hiphop, R&B en elektronische muziek. ROSEYE staat bekend om hun meeslepende live-optredens, waarin ze universele thema’s als liefde, spiritualiteit, samenleving en onrecht verkennen.

Wednesday 23 October

BIRDSESSIONS

Op woensdag 23 oktober kan je na het concert van Roseye kan zo door naar onze muzikale speeltuin op deze […]

Thursday 24 October

Aaron Frazer

“Into The Blue is het duidelijkste portret van wie ik ben als artiest. Ik ben het door en door,” zegt
multi-instrumentalist Aaron Frazer. Een gedurfde mix van soul, psychedelia, western,
disco, gospel en hiphop; Into the Blue vertegenwoordigt het indrukwekkende bereik van Frazer’s muzikale talenten. Wat past er beter bij een fantastisch nieuw album dan een album tour? Met open armen verwelkomen we Aaron en zijn gloednieuwe album op donderdag 24 oktober in BIRD. Zorg dat je erbij bent!