fbpx

Wednesday 02 October

Gratis

BIRDsessions

With MAIMOUNA

Start

22:00

Ticket prices

Free Entrance

Gratis

Maak je klaar voor een nieuwe BIRDsession! De Belgisch-Ivoriaanse zangeres is een veelzijdige vocalist en componist, die momenteel jazz studeert aan het Conservatorium van Amsterdam en gevestigd is in Rotterdam. Oorspronkelijk een jazzzangeres, maar voor deze bijzondere avond breidt Maïmouna haar horizon uit met een spannende mix van R&B, soul en funk.

Ter ere van de start van Black History Month brengt ze samen met haar band een ode aan nummers die exclusief zijn geschreven door Afrikaanse en Afro-Amerikaanse artiesten. Met een buitengewoon getalenteerd trio bestaande uit Mees Booden op bas, Fransisco Rodriguez op toetsen en Dries Verheesen op drums, belooft dit een onvergetelijke avond te worden. Maïmouna’s dynamische stem en passie voor het combineren van verschillende genres staan centraal tijdens deze unieke performance. Samen met haar band brengt ze een selectie van muzikale parels van het Afrikaanse continent waar je gegarandeerd van zult genieten!

Line-up
Maïmouna on vocals
Fransisco Rodriguez on keys
Mees Boden on bass
Dries Verheesen on drums
Siegfried Hart – session leader

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 25 September

Siegfried Hart

Siegfried Hart takes over met de nieuwe Autumn BIRDsessions Residency! Zijn residency staat in het teken van zijn Afro-Antilliaanse wortels en invloeden. “Mijn residentie bij Bird in Rotterdam, “Paying Tribute,” eert mijn voorouders en hun culturele erfgoed, evenals de levende personen, zoals collega’s, vrienden en mentoren, die mijn artistieke reis vormgeven. ” Deze residentie is zowel een muzikaal optreden als een viering van verbinding en erfgoed.

Saturday 21 September

Festival DOWNTOWN

Op 20 en 21 september zal de tiende editie van Festival Downtown plaatsvinden in het centrum van Rotterdam. Het progressieve, eigenwijze en bovenal diverse karakter van het festival is diep geworteld in het Rotterdamse DNA. BIRDFEST & SUNDOWN Hosten de Westblaak stage.

Sunday 22 September

Caoilfhionn Rose

Caoilfhionn Rose (spreek uit: Keelin Rose) is het wonderkind op het label van UK-nu-jazz-ster Matthew Halsall. Haar muziek is als een hemellichaam bij heldere nacht. Het betovert en laat je zinderend achter. 22 September komt ze met haar band naar Rotterdam!