fbpx

Thursday 13 June

Gratis

Latin thursdays

at garden of BIRD

Start

20:00-00:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Loosen up, Latin Thursdays in de Garden zolang het zonnetje schijnt! Elke donderdag toveren we we de Garden of BIRD weer om tot een Latin hotspot. Grab a drink, have a bite en join je danspartner op de dansvloer terwijl DJ Philly & Friends zorgen voor de lekkerste Latin tunes. Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken!

Line-up:

DJ Philly & friends

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 25 September

Siegfried Hart

Siegfried Hart takes over met de nieuwe Autumn BIRDsessions Residency! Zijn residency staat in het teken van zijn Afro-Antilliaanse wortels en invloeden. “Mijn residentie bij Bird in Rotterdam, “Paying Tribute,” eert mijn voorouders en hun culturele erfgoed, evenals de levende personen, zoals collega’s, vrienden en mentoren, die mijn artistieke reis vormgeven. ” Deze residentie is zowel een muzikaal optreden als een viering van verbinding en erfgoed.

Saturday 09 November

Ishmael Ensemble

Ishmael Ensemble

“Ishmael Ensemble’s derde album, ‘Rituals’, dat in september 2024 zal worden uitgebracht, markeert een belangrijke evolutie voor de groep uit Bristol. Bekend om hun mix van live-instrumentatie en elektronische elementen, breidt hun nieuwe album hun muzikale grenzen verder uit dan het label ‘new UK jazz’. ‘Rituals’ combineert spirituele jazz, dub, experimentele en elektronische muziek tot levendige, psychedelische sounds die zowel toegankelijk als complex zijn. Eind dit jaar gaan start hun Rituals tour en zaterdag 09 november staan ze in BIRD!

Thursday 31 October

Kyshona

Multi-instrumentalist Julius Rodriguez is ‘a rising star’ in de neo-jazz scene. Of hij nu speelt met A$AP Rocky, Meshell Ndegeocello of met de enorm succesvolle anime-soundtrack ‘Blue Giant’, de 25-jarige is destined to shine! Zaterdag 19 oktober speelt hij in BIRD tijdens zijn Evergreen Tour.