fbpx

Monday 25 December 2023

X-Mas Dinner

Eerste Kerstdag

Start

18:00 (ontvangst) | 19:00 (aan tafel)

Ticket prices

€69,50,- ( X-Mas Dinner) | €28,50,- ( Wijnarrangement) | €30,50- (Kindermenu)

Tickets

Geen zin om het gourmetstel weer van zolder te halen? Vier maandag 25 december kerst in BIRD! Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft chef Martin Voeten een feestelijk menu samengesteld vol met de culinaire verwennerijen die je onderhand van BIRD gewend bent (of voor het eerst zal meemaken, lucky you). Ook is er een bijpassend wijnarrangement.

Zo kan jij je kerstavond rustig doorbrengen zonder na te hoeven te denken over de vaat of al die kerstboodschappen die je in moet slaan. Ook is er live-muziek door duo Julia en Gijs waarmee je je helemaal in de kerstsferen zult wanen.

Vegetariër of allergieën?

Geef je wensen door aan info@bird-rotterdam.nl, dan zorgen wij voor een heerlijk aangepast menu.

View agenda

Have A Look At This

Monday 30 December

Jungle by night

Jungly by Night is een zevenkoppig beest met een gevaarlijke, giftige kwaliteit; eenmaal gebeten, kun je niet stoppen met grooven! Maandag 30 december staan ze in Maassilo.

De Amsterdamse band bestaat uit een overvloed aan synths, drums, bas, gitaar en percussie, aangevuld met een trompet en trombone. Van hun brass-heavy eerdere albums tot een sterkere focus op elektronische grooves op hun nieuwste werk, wagen ze zich dapper waar geen enkele band eerder is geweest en bevinden ze zich nu in de perfecte zone tussen analoge dans muziek, funk, krautrock, 70’s funk en 80’s electro.

Thursday 17 October

BIRD tijdens ADE 2024 in YellowHouse

BIRD x ADE

BIRD gaat naar Amsterdam voor ADE 2024! We gaan compleet los in Yellow House met een ultieme mix van house, […]

Wednesday 25 September

Siegfried Hart

Siegfried Hart takes over met de nieuwe Autumn BIRDsessions Residency! Zijn residency staat in het teken van zijn Afro-Antilliaanse wortels en invloeden. “Mijn residentie bij Bird in Rotterdam, “Paying Tribute,” eert mijn voorouders en hun culturele erfgoed, evenals de levende personen, zoals collega’s, vrienden en mentoren, die mijn artistieke reis vormgeven. ” Deze residentie is zowel een muzikaal optreden als een viering van verbinding en erfgoed.