fbpx

Saturday 26 March 2022

Charl Delemarre

Onderdeel van Soulpicks Festival

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

€12,50 (Pre-sale) / €13,- (Door)

Tickets

VOOR DIT EVENT IS GEEN QR-CODE NODIG.

Grote Prijs van Rotterdam én Grote Prijs van Nederland winnaar Charl Delemarre is je favorite singer-songwriter, favorite singer-songwriter. Op zaterdag 26 maart presenteert Charl Delemarre zijn debuutalbum Paradijs tijdens het Soulpicks festival in BIRD!

Charl Delemarre is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste ep De Bekentenis uit en was een graag geziene gast bij DWDD.

Na een succesvolle toer dook Charl met zijn band de studio in om zijn tweede EP op te nemen. De eerste single ‘Lichtelijk Verlicht’ werd door NPO 2 verkozen tot ‘Nieuw geluid’ en speelde Charl zelfs een succesvolle show op Pinkpop. Vanaf 2019 is Charl bezig met schrijven en om zijn debuutalbum op te nemen in voormalig klooster Maria Roepaen. Na de release van de eerste 4 songs van zijn album is het nu tijd om de volledige plaat ten gehoren te brengen!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Monday 03 June

Santrofi

“Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.