fbpx

Saturday 25 April 2015

RDM Sneaker Event

Start

12:00

Ticket prices

Toegang: € 4,50 (pre-sale) / € 13,50 (VIP: incl. early entrance & goodies) / €18,50 (incl. workshop) / € 12,50 (combiticket In Living Color)

Tickets

Genre

    Tell your friends

    Sneakerheads opgelet! Op zaterdag 25 en zondag 26 april vindt de eerste editie van RDM Sneaker Event plaats in BIRD, Station Hofplein en het HipHopHuis.

    In Station Hofplein vind je de grootste sneakermarkt van Rotterdam met verkopers uit heel Europa en diverse lokale ondernemers. In BIRD kun je op beide dagen terecht voor een Wall of Fame van verschillende sneakercollectors en van optredens van Rotterdamse hiphopacts.

    Last but not least wordt het HipHopHuis omgetoverd tot een heuse Sneaker Art Gallery met werk van kunstenaars uit de hele wereld. Ook geven o.a. Leyp (NL) en Sneakersnbonsai (DE) er workshops in het customizen van je sneakers.

    Kijk voor meer info en aanmelden voor de workshops op: www.rdm-sneakerevent.com.

    View agenda

    Have A Look At This

    Monday 03 June

    Santrofi

    “Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.

    Wednesday 08 May

    NICK ADEMA’S URBAN CHAOS

    Onder leiding van de Canadese trombonist Nick Adema daagt deze Amsterdamse groep de realiteit van het stadse bestaan uit. Uiteraard met niets minder dan jazzmuziek. Deze ‘Urban Chaos’ uit zich in een frenzy van melodische en ritmische vraagstukken. Hun visie en gevoel voor jazz die wordt gevoed door de hedendaagse scene van creatieve muziek creëert hun originele sound.

    Saturday 14 December

    Michelle David & The True-tones

    Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.