fbpx

Thursday 13 September 2018

Gratis

BIRDsessions

Daniël Eskens Trio

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Let op en update je biologische metronoom: BIRDsessions vindt voortaan plaats op de donderdag. Dat is ook het enige wat verandert want BIRDsessions blijft dé wekelijkse muzikale apenkooi voor muzikanten en muziekliefhebbers. Ben je een muzikant? Neem dan je instrumenten mee en deel podium met wereldberoemde muzikanten, lokaal talent en alles daartussenin. Muziekliefhebber? Lucky you! Je geniet gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een biertje.

Tijdens de BIRDsessions van vanavond brengen Daniël Eskens en zijn trio langverwacht eigen werk naar buiten. Denk aan instrumentale muziek die beïnvloed is door zowel Brian Wilson als Soulwax en zowel Billy Strayhorn als Air.

Line-up

Daniël Eskens: bass guitar & synths
Jimmi Hueting: drums & session leader
Dario Trapani: guitar

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 25 June

Greg Foat

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Friday 05 July

Beyonce vs. Rihanna

𝓑𝓮𝔂𝓸𝓷𝓬é 𝓿𝓼 𝓡𝓲𝓱𝓪𝓷𝓷𝓪 is back! Op vrijdag 5 juli is er weer een nieuwe editie tussen the Beyhive and the Navy in 𝘽𝙄𝙍𝘿. Haal nu snel je tickets want hier wil je bij zijn! 🎶⁠