fbpx

Op schoot bij Nick Hakim

We houden van Nick Hakim. Zijn soulvolle tunes zijn de perfecte soundtrack van tja, vrijwel iedere emotie. Tijdens zijn optredens zorgt Nick er dan ook voor dat je alle goosebumps up and close kan voelen. Om je alvast voor te bereiden op zijn optreden in BIRD zetten we een aantal intieme sessies op een rijtje. Dus, spring op zijn virtuele schoot (of je luie bank), hou je zakdoek bij de hand en warm je hart aan een dosis psychedelische gitaarrifs, obscure breaks en reflecties op (verloren) liefdes.

Ook op schoot bij Nick? Op vrijdag 3 november staat, ehh, zit Nick Hakim in BIRD.

‘JP’

‘Roller Skates’

‘Green Twins’

‘The Want’

‘Needy Bees’

‘Bet She Looks Like You’

‘The Want’ (because we want it again, and again…)

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Saturday 06 July

Staples Jr. Singers

Een unieke kans voor liefhebbers van soul en échte authentieke Black Gospel music: de Staples Jr. Singers vereren BIRD’s podium deze zomer tijdens hun Europese tour. De familie, nu drie generaties aan muzikanten rijker, ademt Gospel en Soul al sinds de seventies. Bless your ears en grijp deze kans getuige te zijn van een onmisbaar stukje van muzikaal erfgoed. 

Thursday 10 October

Jazzbois

Een elektrische liveband en de opkomende jazz-, hip-hop- en improvscene uit Boedapest, Jazzbois, zijn internationaal opgemerkt vanwege hun kosmische, ritmische jazz en groove.