fbpx

Update je metronoom

BIRDsessions: voortaan op donderdag

Let op en update je biologische metronoom: BIRDsessions vindt voortaan plaats op de donderdag. Dat is ook het enige wat verandert want BIRDsessions blijft dé wekelijkse muzikale apenkooi voor muzikanten en muziekliefhebbers. Ben je een muzikant? Neem dan je instrumenten mee en deel podium met wereldberoemde muzikanten, lokaal talent en alles daartussenin. Muziekliefhebber? Lucky you! Je geniet gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een biertje.

“Maar, maar, maar, de woensdagen dan?” Glad you asked! Die blijven nog steeds de dag voor gratis talentjes spotten want dan spelen onze lokale supersterren-in-spe tijdens Homegrown. Een overzicht van alle BIRDsessions vind je hier. Ok, dan zijn we nu helemaal bij maar mocht je nog vragen hebben, dat kan hier. Tot donderdag – en woensdag!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!

Friday 27 March

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Wednesday 16 October

Ezra Collective

Het heetste van het heetste uit de UK jazz-scene in Rotterdam!