fbpx

BIRD kan onder voorwaarden weer concerten en clubavonden organiseren

Via ‘testen voor toegang’ is het voor BIRD vanaf 25 september – voor het eerst sinds de start van de pandemie – weer mogelijk om concerten en clubavonden te organiseren. Laten we vooropstellen dat we geen fan zijn van de overheidsmaatregelen. Testen voor toegang is voor ons een tijdelijke oplossing; BIRD is en blijft een plek voor iedereen. Toch willen wij in het belang van de artiesten, onze partners en ons personeel tijdelijk gebruik maken van de mogelijkheden die het testen voor toegang biedt. Zo kunnen wij weer een podium geven aan alle artiesten die wij zo hebben gemist.


Het volgende verandert in BIRD

De concerten en clubavonden in BIRD werken met testen voor toegang; hiervoor is een QR-code in de CoronaCheck-app (een test-, herstel- of vaccinatiebewijs) en een geldige ID-kaart vereist. Een gratis test kan worden aangevraagd via www.testenvoortoegang.nl. Bij het betreden van BIRD wordt hierop gecontroleerd.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Sunday 24 April

Zuco 103

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]

Friday 14 January

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!