fbpx

BIRD ❤️ COLORS

BIRD ❤️ COLORS. En dat is te merken aan de artiesten die de COLORS-revue passeren. Check hieronder welke COLORS-cats er in BIRD staan (en stonden).

Yellowstraps – zaterdag 9 april in BIRD

Joel Culpepper – dinsdag 19 april in BIRD

Children of Zeus – dinsdag 4 oktober in BIRD


Deze big BIRDs gingen hun voor:

Lianne La Havas

Jarreau Vandal

Elijah Waters

PJ Morton

Black Pumas

Oscar Jerome

Slowthai

Kojey Radical

Jamie Isaac

OSHUN

Madison McFerrin

Tijdens haar optreden in BIRD beloofde ‘Maddie’ ons een nieuwe single met broer Taylor McFerrin als producer, and she delivers!

Jordan Rakei

Loyle Carner

Saba

Mahalia

Het optreden van Mahalia in BIRD vorig jaar bleek zo’n groot succes dat ze een halfjaar later gewoon terugkeerde naar Rotterdam om ook LantarenVenster op z’n kop te zetten.

Woodie Smalls

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 25 January

June Freedom

Familia, pak je agenda erbij, want June Freedom komt met zijn 7 SEAS tour naar Rotterdam! June Freedom neemt overal waar hij komt zijn Kaapverdiaanse vibes met zich mee, die je zeker niet wil missen. Donderdag 25 januari staat June in BIRD!

Thursday 02 May

Typhoon

Typhoon

Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zaterdag 21 november naar LantarenVenster! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.

Saturday 13 January

Beyoncé vs Rihanna

BIRD Love Affair presenteert: Beyoncé vs Rihanna. Een tribute aan deze twee female powerhouses jouw start voor 2024, so here we go! En of je nu een superfan bent óf dit je guilty pleasure is, één ding kan niemand ontkennen: these two got it goin’ on… nu jij nog op zaterdag 13 januari!