fbpx

Wednesday 13 November 2019

Book a table
Gratis

Homegrown

Tommy Surf

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Tommy Surf is een Rotterdamse multidisciplinaire artiest met Turkse roots. Deze youngbloods sound is te omschrijven als een mix van alternatieve r&b, soul, jazz en hiphop. Na de drop van zijn debuutsingle ‘Not Forever’ (look it up and protect ya neck) ging Tommy’s carrière voor de wind. De ultieme cherry on top? Een plek op onze Homegrown-stage op 13 november natuurlijk. Be there!

Line up

Tommy Surf: vocals
Willem ’t Hart: keys
Nello Biasani: drums
Simone Cesarini: guitar

Insider tip

Let op, vooraf speelt Injury Reserve in BIRD, we zien je graag wat eerder!

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

Jairzinho at Theater Rotterdam

Jairzinho

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als […]

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.