fbpx

Tuesday 14 August 2018

Spinvis

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,- (pre-sale) / € 21,- (door)

Last tickets

Wat is beter dan een optreden van Spinvis? Twee optredens van mr. ?? in BIRD! In 2002 knutselde Erik de Jong op een zolderkamer zijn debuutalbum Spinvis in elkaar met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest. De single ‘Bagagedrager‘ werd een hit en voor hij het zelf wist stond zijn singer-song-fiets in de derde versnelling. Er volgden een drietal andere platen, prijzen, (uitverkochte) tours en theatershows. Na een korte pauze kwam de taalkunstenaar vorig jaar met het nieuwe en melancholieke album Trein Vuur Dageraad. We hebben alvast een Stap Pen Plan voor je geschreven:

1. Droom weg bij het album.
2. Kies een concertdag (or both ?)
3. Hengel je tickets binnen: op dinsdag 14 en woensdag 15 augustus! ??

View agenda

Have A Look At This

Sunday 05 June

Nick Mulvey

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt voor een intiem solo-concert naar BIRD. Met zijn gitaar door het festival- en clublandschap omzijn bezwerende en catchy folkpop met de wereld te delen.

Wednesday 07 September

JP Cooper

geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.

Saturday 06 August

Blijdorp Festival 2022

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 6 augustus strijken we neer in Blijdorp voor onze broodnodige dosis Music, Art & Happiness. Join us bij de BIRDstage en geniet van onze handpicked selectie live-acts en dj-sets van een van onze (en jouw) favoriete acts.