fbpx

Wednesday 15 August 2018

Spinvis

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,- (pre-sale) / € 21,- (door)

Last tickets

Wat is beter dan een optreden van Spinvis? Twee optredens van mr. ?? in BIRD! In 2002 knutselde Erik de Jong op een zolderkamer zijn debuutalbum Spinvis in elkaar met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest. De single ‘Bagagedrager‘ werd een hit en voor hij het zelf wist stond zijn singer-song-fiets in de derde versnelling. Er volgden een drietal andere platen, prijzen, (uitverkochte) tours en theatershows. Na een korte pauze kwam de taalkunstenaar vorig jaar met het nieuwe en melancholieke album Trein Vuur Dageraad. We hebben alvast een Stap Pen Plan voor je geschreven:

1. Droom weg bij het album.
2. Kies een concertdag (or both ?)
3. Hengel je tickets binnen: op dinsdag 14 en woensdag 15 augustus! ??

View agenda

Have A Look At This

Friday 22 October

Luka at BIRD

Luka

Get ready voor een avond vol dromerige electro-pop, folk, ruimtelijke soundscapes en meeslepende beats! Vrijdag 22 oktober presenteert Luka haar nieuwe remix-ep met tracks van het album First Steps of Letting Go in BIRD.

Wednesday 17 November

PM Warson

Wat krijg je als Leon Bridges mixt met James Hunter Six met een vleugje Bob Dylan? De Britse one-man soul factory genaamd PM Warson! Deze star-to-be staat 17 november in BIRD.

Sunday 19 December

Gerson Main at BIRD

Gerson Main

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]