fbpx

Saturday 08 May

Matinee en avondshow

Spinvis

at De Doelen

Start

15:00 (doors: 14:00) | 20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

â‚Ŧ 27,- (pre-sale)

Last tickets

Wat is beter dan een optreden van Spinvis? Twee optredens van Mr. 🕷🐟 in Rotterdam! Zondag 3 januari presenteert de woordkunstenaar tijdens een matinee Ên avondshow zijn sonische hersenspinsels in de Doelen!

In 2002 knutselde Erik de Jong op een zolderkamer zijn debuutalbum Spinvis in elkaar met een computer, wat fluitjes, pandeksels en (bovenal) een creatieve geest. De single ‘Bagagedrager‘ werd een hit en voor hij het zelf wist stond zijn singer-song-fiets in de derde versnelling. Er volgden een viertal andere platen, prijzen, (uitverkochte) shows (in BIRD!) en theatershows. Zijn nieuwe album 7.6.9.6 kwam begin oktober uit; genoeg tijd om alle lyrics uit je hoofd te leren voor zijn shows op zondag 3 januari in de Doelen.

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Motel Mozaique Concerts, Rotown en de Doelen. Dit concert heeft uitsluitend zitplaatsen (ongeplaceerd).

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 24 February

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

Friday 26 November

Jordan Mackampa

Mackampa is geboren in Congo, groeit op in Londen en wordt volwassen in Coventry, een industriestad in Midden-Engeland. Dat hoor […]

Saturday 11 December

Karsu at BIRD

Karsu

Of ze nou in het Engels of in het Turks zingt, pop, jazz of traditioneel, we never get bored of […]