fbpx

Friday 10 November 2023

LantarenVenster, Rotown, Motel Mozaique & BIRD presenteren:

Sammy Rae & The Friends

support: Kymara

Start

20:00 (19:00 doors)

Ticket prices

€24,- (pre-sale)

Tickets

Sammy Rae & The Friends zijn echt een band die je niet mag missen! Dit collectief van selfproclaimed dromers en kunstenaars staan bekend om hun energieke, krachtige en ongetemde optredens weten ze keer op keer uitverkochte zalen te laten dansen. Dus, let’s party met Sammy Rae & The Friends op vrijdag 10 november in LantarenVenster!

Onder leiding van de getalenteerde singer-songwriter Sammy Rae, straalt de groep op het podium met hun unieke samenspel en hartverwarmende chemie. Deze muzikale familie onderscheidt zich door hun indrukwekkende virtuositeit en adembenemende vocale prestaties. Hun sound is een rijke mix van Sammy’s invloeden, met roots in classic rock, folk en funk, verrijkt met vleugjes soul en jazz.

Along the way hebben Sammy Rae & The Friends met een heleboel getalenteerde artiesten en producers gewerkt. Zo hebben ze bijvoorbeeld het podium gedeeld met artiesten als Cory Henry, Emily King en Tank and the Bangas. Hun eerste ep, The Good Life, kwam uit in 2018 en kreeg meteen positive reacties van critici en muziekliefhebbers. Met catchy tunes zoals ‘Jackie Onassis‘ en ‘The Feeling‘ kregen de luisteraars een eerste indruk van de unieke sound van de band. Hun nieuwste single ‘Closer To You‘ komt net nu de band zich klaarmaakt voor optredens deze zomer op SummerStage New York en Bonnaroo Music & Arts Festival, en daarna een wereldtournee in het najaar van 2023. 

Kymara

De geboren Nederlandse zangeres en songwriter Kymara begon haar muziekcarrière in Engeland. Met haar soulvolle stem en innemende, emotionele teksten creëert ze een betoverende sfeer. Haar nummers zijn een mix van Nina Simone’s storytelling, de soul van D’Angelo en de rauwheid van Janis Joplin.

Dit is een concert met voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 01 September

Rogê

Hij is een voor Latin Grammy genomineerde en door Brazilian Music Awards bekroonde artiest, songwriter en componist en wordt beschouwd […]

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!