fbpx

Friday 15 January

Book a table
Sold Out

S10

Albumtour

Start

20:15 (doors: 19:45) | 22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

€ 32,50 (Ticket for Two)

Sold Out

S10 a.k.a. Stien den Hollander komt naar BIRD! De zangeres werkte al samen met o.a. Ares, Willem en Yung Nnelg en stond steevast tussen de best-of-lijsten op festivals als Eurosonic Noorderslag en Lowlands. Vrijdag 15 januari presenteert ze haar nieuwe album tijdens twee seated shows in BIRD.

S10’s mix van rap, zang en spoken word laat je voelen als de hoofdrolspeler in een denkbeeldig toneelstuk. Stien is pas 20, maar door haar indringende levensverhalen voelt het alsof ze al minstens 30 jaar meedraait in de game. Op haar albums flowt ze moeiteloos over (door Sim Fane geproduceerde) 808-loaded hiphopbeats en psychedelische melodieën. Een sound waarmee S10 de Volkskrant overhaalde haar om te dopen tot “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop”. Check haar (met een Edison bekroonde) debuutalbum Snowsniper en you’ll understand why.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 31 October

Kevin at Nieuwe Luxor Theater

Kevin

Don’t let the slow flow fool you, Kevin bestijgt de hitlijsten in recordtempo en heeft onderweg naar de top al heel wat gouden (en zelfs platina-) platen in zijn handbagage. Zaterdag 31 oktober presenteert hij (met live band!) zijn nieuwe album Animal Stories in het Nieuwe Luxor.

Friday 20 November

ANBU

ANBU, oftewel A Nation By Us, is een creatief collectief dat bekend staat om hun energieke tracks met harde beats […]

Thursday 31 December

BIRD NYE 2020/2021

2020 stopt ons niet from going all out. We dompelen niet één, maar twee zalen om in een intieme clubsetting met tafels en stoelen, volgens richtlijnen van het RIVM of course. In zaal één geniet je van Rotterdam-based topmuzikanten die de beste soul en R&B nummers voor je spelen onder het genot van een 3-gangen diner, en in de tweede zal gaan we back in time met een videoclip-party van de beste clips in de afgelopen 30 jaar.