fbpx

Friday 25 September

Sold Out

special guest: Winne

Raw Roets

at Theater Rotterdam

Start

21:15 (doors: 21:00)

Ticket prices

€ 15,- (pre-sale) € 15,50 (door)

Sold Out

Raw Roets komt naar Rotterdam! De rapper en zanger werd in 2018 ontdekt door Rotterdamse legendes Feis (rest in power) en Winne. Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. Vrijdag 25 september presenteert hij zijn ep Dromen in Kleur in Theater Rotterdam.

Van meeslepend tot rauw, de stem van rapper en zanger Raw Roets – Cyrano Kout – is één van de uniekste in de moderne Nederlandse muziek. In zijn muziek zoekt hij openlijk naar zichzelf en reflecteert hij op zijn soms grijze omgeving terwijl hij kleurrijk droomt. Zijn sound wordt gekenmerkt door eerlijke en meeslepende teksten op muzikale en ruimtelijke producties.

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

Jairzinho at Theater Rotterdam

Jairzinho

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als […]

Friday 25 September

Raw Roets at De Doelen - BIRD Rotterdam

Raw Roets

Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. Vrijdag 25 september presenteert hij zijn ep Dromen in Kleur in Theater Rotterdam.

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]