fbpx

Wednesday 17 November

PM Warson

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€13,- (pre-sale) / €16,- (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Wat krijg je als Leon Bridges mixt met James Hunter Six met een vleugje Bob Dylan? De Britse one-man soul factory genaamd PM Warson! Deze star-to-be staat 17 november in BIRD.

Ondanks dat hij opgroeide in een Brits dorpje waar voornamelijk heavy rock, New Wave en Indie te horen was, werd PM Warson aangetrokken tot de Rhythm & Blues van halverwege de vorige eeuw. Hij spaarde twee zomers lang voor een gitaar en begon met spelen, and he never stopped.

Op 23 april releasete hij zijn zelfgeproduceerde debuutalbum True Story. Met sounds variërend tussen blues, jazz, swing met een vleugje pop en soul. True Story werd enthousiast ontvangen in de Britse muziekscene, zo tipte UK-soul DJ Craig Charles van de BBC PM Warson voor de ‘Big for 2021’.

De ‘(Don’t) Hold Me Down’ zanger zal gegarandeerd de voetjes van de vloer spelen dus zet 17 november maar gauw in je agenda!

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 September

ALBERTINE

Tickets gereserveerd? In verband met no-shows is het belangrijk om je ticket(s) te bevestigen. Mocht je dit niet doen, dan worden […]

Sunday 26 September

Jennie Lena

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]

Thursday 30 September

Mamas Gun

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]