fbpx

Sunday 24 October

Oscar Jerome

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€17,50 (pre-sale) / €18,- (door)

Tickets

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert z’n eigen nummers, speelt gitaar en beschikt daarnaast ook nog over een geweldige stem. Zondag 24 oktober presenteert hij zijn debuut, Breathe Deep, in BIRD.

Wat genres betreft zijn er geen limits: Jerome zweeft ergens tussen de werelden van jazz, soul en hiphop. Vorig jaar nam de gitaarvirtuoos een live-album op in Amsterdam en speelde een uitverkocht BIRDfest plat. Na die twee rake klappen slaat hij een homerun met zijn debuut-album Breathe Deep (waarvan je de eerste single hier checkt). Als hij niet solo werkt, kleuren zijn gitaar-riffs de afrobeat van KOKOROKO. Nubya Garcia en Gilles Peterson zijn al fan van zijn werk. Nu jij nog!

Let op: dit concert is verplaatst van 21 januari naar 24 oktober. Gekochte tickets blijven geldig.

Article

BIRD ❤️ COLORS

BIRD ❤️ COLORS. En dat is te merken aan de artiesten die de COLORS-revue passeren. Check hieronder welke COLORS-cats er […]

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 April

Gea Russell

Makkinga meets Gea Russell in BIRD! NPO Soul & Jazz radio host Andrew Makkinga gaat in gesprek met de créme de la créme uit de muziekwereld zoals Lianne la Havas, Jarreau Vandal, Carista en Typhoon (to name a few) voor zijn podcast ‘Makkinga Meets’. Dit keer nodigt hij singer-songwriter Gea Russell uit, én dit alles wordt opgenomen tijdens een special talk in BIRD (waar jij bij kan zijn!).

Saturday 17 April

Nordmann

Fasten your seatbelts: de Vlaamse jazz-fusion van Nordmann komt naar BIRD! Zaterdag 6 februari blazen de mannen je omver met hun cocktail van jazz, rock en electronica.

Wednesday 21 April

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Woensdag 21 april daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de harten van Noorse jazz-lovers met hun debuut Greta Stitz en inmiddels niet meer weg te denken uit de scene.