fbpx

Thursday 21 January

Oscar Jerome

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€17,50 (pre-sale) / €18,- (door)

Tickets

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert z’n eigen nummers, speelt gitaar en beschikt daarnaast ook nog over een geweldige stem. Donderdag 21 januari presenteert hij zijn debuut, Breathe Deep, in BIRD.

Wat genres betreft zijn er geen limits: Jerome zweeft ergens tussen de werelden van jazz, soul en hiphop. Vorig jaar nam de gitaarvirtuoos een live-album op in Amsterdam en speelde een uitverkocht BIRDfest plat. Na die twee rake klappen verwachten we dit jaar een homerun: 10 juli verschijnt Jerome’s debuut-album Breathe Deep (waarvan je de eerste single hier checkt). Als hij niet solo werkt, kleuren zijn gitaar-riffs de afrobeat van KOKOROKO. Nubya Garcia en Gilles Peterson zijn al fan van zijn werk. Nu jij nog!

Article

BIRD ❤️ COLORS

BIRD ❤️ COLORS. En dat is te merken aan de artiesten die de COLORS-revue passeren. Check hieronder welke COLORS-cats er […]

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 17 October

Bill Withers Tribute at BIRD

A Tribute to Bill Withers

Op zaterdag 17 oktober brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet […]

Sunday 18 October

Gita Buhari at BIRD

Gita Buhari

Zondag 23 augustus tovert de Rotterdamse zangeres Bita Buhari onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Gita’s melodieën.