fbpx

Saturday 11 April

Gratis

POSTPONED

Garden of BIRD

POSTPONED

Start

18:00

Ticket prices

Gratis

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event wordt uitgesteld. :'( We zijn druk bezig met het vinden van een nieuwe datum. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We sturen je direct een mailtje zodra we meer weten. Meer info? Hier vind je de laatste updates. Stay safe!

Verscholen tussen de Luchtsingel en de Hofbogen bevindt zich ook deze (lente en) zomer de Garden of BIRD! Op 4 april opent BIRD officieel de deuren van zijn voortuin. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Nestel je in een van de comfy loungestoelen met een goed glas wijn of een cocktail die je nog lekkerder maakt met zelfgeplukte kruiden uit de kruidentuin. Of neem een picknickkleed mee en ga languit in het gras liggen met onze bites, pizza’s en speciaalbiertjes. Zonder muziek geen Garden of BIRD, daarom zorgen de favoriete tunes van onze dj’s voor de optimale garden experience.

Line-up

T.B.A

View agenda

Have A Look At This

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!