fbpx

Saturday 23 October 2021

Africadelic presents:

Nihiloxica

Start

20:30 (20:00 doors)

Ticket prices

€19,- (pre-sale) / €19,50 (doors)

Tickets

Let op: tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org. Dit weekend vindt de Rotterdamse Marathon plaats. Tijdens dit evenement is de stad op veel plekken afgesloten. Een tip voordat je de deur uitgaat: check hoe je moet reizen. We adviseren om met het OV te komen.

Wat krijg je wanneer je Ugandese percussie mashed met elektronische muziek? Het Anglo-Ugandese Nihiloxica; een van de meest originele en opwindende electronische acts van het moment. Zaterdag 23 oktober komt de band naar BIRD! Dus take notes: deze wil je zeker niet missen.

De zeskoppige live percussieband bestaat uit Ugandese percussionisten, de Britse producer Spooky J en de mysterieuze ‘pq’. Deze Anglo-Ugandese groep gebruikt en eert de traditionele en hypnotiserende Ugandese percussie ritmes en mixt deze met hedendaagse invloeden uit techno en underground dance. Het resultaat is het donkere, spannende en opzwepende Kaloli, hun op het Belgische cultlabel Crammed Discs gereleasete debuutalbum. Zet de plaat op repeat en get ready om zaterdag 23 oktober gehypnotiseerd worden door de sounds van Nihiloxica.

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. Africadelic.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]

Saturday 06 August

Blijdorp Festival 2022

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 6 augustus strijken we neer in Blijdorp voor onze broodnodige dosis Music, Art & Happiness. Join us bij de BIRDstage en geniet van onze handpicked selectie live-acts en dj-sets van een van onze (en jouw) favoriete acts.