fbpx

Sunday 05 June

POstponed

Nick Mulvey

Postponed

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Vanwege een zwaar geblesseerde pols van Nick Mulvey wordt dit event uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Tickets blijven geldig en kaartkopers ontvangen per mail bericht zodra er een nieuwe datum is gevonden.

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey komt weer terug naar Rotterdam voor een intiem solo-concert in BIRD. Denk aan opzwepende ritmes, minimalistische melodieën, intelligente teksten en bezwerende gitaar-riffs. En dat allemaal in één persoon!

Enkele jaren geleden verruilde hij Portico Quartet voor een solo-carrière en reist tegenwoordig met zijn gitaar door het festival- en clublandschap om zijn bezwerende en catchy folkpop met de wereld te delen.

Nick heeft de hang dus verruild voor de gitaar, maar zijn percussie-gen is (gelukkig) nog geheel intact. In zijn songs vind je volop Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse ritmes, maar tegelijkertijd het minimalisme van Nick Drake en Steve Reich. “It doesn’t have to be complex, but it has to be animated. Singer-songwriter stuff, Philip Glass – it’s all in there.”

Article

You Got The Moves Like Mulvey

Leer jammen als Nick Mulvey met deze tutorials.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]

Saturday 16 July

Beyoncé vs Rihanna

The Beyhive vs the Navy. Rude Boys vs Single Ladies…

Beyoncé vs Rihanna. Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go! En of je nu een superfan bent óf dit je guilty pleasure is, één ding kan niemand ontkennen: these two got it goin’ on… nu jij nog op zaterdag 16 juli!