fbpx

Wednesday 28 April

Alternate Takes

Marta Arpini

Start

20.30 (doors 20.00)

Ticket prices

Gratis (reserveer een Ticket for Two)

Tickets

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Op 28 april is het de beurt aan singer-songwriter Marta Arpini.

Marta Arpini
Maak kennis met de Italian-born, Amsterdam-based singer-songwriter en componiste Marta Arpini. Dribbelend tussen jazz en dromerige indiepop verovert ze langzaam maar zeker de harten van Nederlandse muziekliefhebbers. Dit doet ze in een van van haar vele verschijningen: van jazz-pop quintet Forest Light en indierockband tiigre tot haar collabo met producer Radio Trapani. Check haar laatste single ‘Waterbomb’ hier en laat je op woensdag 24 februari meeslepen in haar mix van elektropop en cheeky lyrics. 

Line-up:

View agenda

Have A Look At This

Saturday 08 May

Spinvis at De Doelen

Spinvis

Wat is beter dan een optreden van Spinvis? Twee optredens van Mr. 🕷🐟 in Rotterdam! Zondag 8 mei presenteert de […]

Saturday 29 May

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 15 October

Nordmann

Fasten your seatbelts: de Vlaamse jazz-fusion van Nordmann komt naar BIRD! Zaterdag 6 februari blazen de mannen je omver met hun cocktail van jazz, rock en electronica.