fbpx

Thursday 30 September

Mamas Gun

Support: Joel Sarakula

Start

20:30 (20:00 doors)

Ticket prices

€20,50 (pre-sale) / €23,50 (door)

Tickets

De UK-funkateers van Mamas Gun komen naar Rotterdam! Onder leiding van Andy Platts (die Young Gun van Silver Fox) dropte de band in 2018 hun soulvolle album Golden Days.

Toch timmert de band al langer aan de weg: ze hebben al drie albums op hun naam staan en de vijf bandleden gingen eerder van Abbey Road naar Glastonbury en van Marvin Gaye naar Michael Jackson… met als hoogtepunt natuurlijk hun optreden (met een nieuw album) op donderdag 30 september in BIRD. Dus grab die (money)gun, mik ‘m op je tickets en let them ‘Make Your Life a Better Place’.

Support: Joel Sarakula.

Let op: dit concert is verplaatst van 19 maart naar 30 september (2021). Tickets blijven geldig. Heb je vragen? Hier vind je alle informatie mbt het ticketbeleid.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 24 June

SMANDEM at BIRD • Alternate Takes

SMANDEM.

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. Deze editie maken de groovers van SMANDEM onze zaal onveilig!

Thursday 08 July

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 09 July

Bill Withers Tribute at BIRD

A Tribute to Bill Withers

Update: dit event is verplaatst van zondag 30 mei naar vrijdag 9 juli Tickets blijven geldig op de nieuwe datum […]