fbpx

Friday 19 March

Mamas Gun

Support: Joel Sarakula

Start

20:30 (20:00 doors)

Ticket prices

€20,50 (pre-sale) / €23,50 (door)

Tickets

De UK-funkateers van Mamas Gun komen naar Rotterdam! Onder leiding van Andy Platts (die Young Gun van Silver Fox) dropte de band in 2018 hun soulvolle album Golden Days.

Toch timmert de band al langer aan de weg: ze hebben al drie albums op hun naam staan en de vijf bandleden gingen eerder van Abbey Road naar Glastonbury en van Marvin Gaye naar Michael Jackson… met als hoogtepunt natuurlijk hun optreden (met een nieuw album) op vrijdag 19 maart in BIRD. Dus grab die (money)gun, mik ‘m op je tickets en let them ‘Make Your Life a Better Place’.

Support: Joel Sarakula.

Let op: dit concert is verplaatst van 5 september naar 19 maart (2021). Tickets blijven geldig. Heb je vragen? Hier vind je alle informatie mbt het ticketbeleid.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!