fbpx

Saturday 28 May

Sold Out

MAMA AFRICA

Start

23:00

Ticket prices

Sold Out

Een clubnight stuffed met riddims als Afro Beats, Azonto, Kuduro, Coupé Décalé, Ndombolo & more African vibes. Don’t be scared en neem de dansvloer over, see you 28 mei!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 August

Blijdorp Festival 2022

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 6 augustus strijken we neer in Blijdorp voor onze broodnodige dosis Music, Art & Happiness. Join us bij de BIRDstage en geniet van onze handpicked selectie live-acts en dj-sets van een van onze (en jouw) favoriete acts.

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.

Saturday 12 November

JAEL

Of je kent JAEL van zijn turn-up skills behind the decks of als instrumentalist, producer en vocalist. One thing is for sure, op 12 november touched deze muzikale duizendpoot alle honken in BIRD met eerst een optreden van zijn debuutalbum Half as Much om daarna on the 1s and 2s te springen bij een clubnight!