fbpx

Wednesday 25 October 2023

Book a table
Sold Out

Leela James

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Leela James is a true R&B-legend en singer/songwriter die al meer dan een decennium de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld verovert. Het was meteen duidelijk dat haar talent niet onopgemerkt zou blijven toen ze in 2005 debuteerde met haar album A Change Is Gonna Come. Ze ontving een Soul Train Award nominatie voor Beste R&B Soulartiest en een NAACP Award nominatie voor Outstanding New Artist. Op woensdag 25 oktober staat de zangeres in BIRD!

Leela James heeft haar stempel inmiddels gedrukt op de muziekwereld met maar liefst zeven albums en zeven Top 20 R&B-radiosingles, waarvan twee nummers op nummer één in de Billboard Charts. Haar single “Complicated” stond in de zomer van 2021 zelfs drie weken achter elkaar bovenaan de hitlijsten en is nog steeds een fans favorite.

Leela James’ soulvolle en bevelende optredens zijn elke keer weer een nieuwe experience; zo heeft ze ook het podium gedeeld met artiesten als de legendarische James Brown, Robert Randolph, The Isley Brothers, Maxwell en Fantasia. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke muzikale ervaring, dan mag je Leela James niet missen!

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 August

LOVE AFFAIR: PRINCE VS MICHAEL

Zaterdag 09 augustus: His Royal Badness vs the King of Pop, Purple Rain vs Thriller, Prince vs Michael!

Sunday 08 September

Porcelain id

Parels zijn zeldzaam en je zult moeite moeten doen om ze te vinden. Gelukkig komt België steeds met nieuwe parels, met als nieuwste Porcelain id Zondag 08 september komen ze naar V11 in Rotterdam!

Wednesday 18 September

Baby Rose

Baby Rose maakt helende muziek voor de doellozen en gebroken harten. De genomineerde zangeres/liedjesschrijver en producer heeft van nature een uniek rijke stem die zich perfect leent voor haar krachtige, rokerige ballads waarin verloren liefdes en gebroken toekomsten worden betreurd. “Ik maak muziek om mezelf door dingen heen te helpen,” zegt ze. De indringende eerlijkheid en kwetsbaarheid die ze in haar teksten brengt, helpt op haar beurt anderen om hun gevoelens te verwerken en een plek van heling te vinden. Voor Rose is het een voortdurende reis. “Als ik iets achter ga laten, is het mensen terugbrengen naar zichzelf,” zegt ze. “Terwijl ik zelf terugkom bij mezelf, is het een voortdurende reset: Onthoud wie je bent, onthoud wie je wilt zijn.”