fbpx

Wednesday 25 October

Book a table
Sold Out

Leela James

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Leela James is a true R&B-legend en singer/songwriter die al meer dan een decennium de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld verovert. Het was meteen duidelijk dat haar talent niet onopgemerkt zou blijven toen ze in 2005 debuteerde met haar album A Change Is Gonna Come. Ze ontving een Soul Train Award nominatie voor Beste R&B Soulartiest en een NAACP Award nominatie voor Outstanding New Artist. Op woensdag 25 oktober staat de zangeres in BIRD!

Leela James heeft haar stempel inmiddels gedrukt op de muziekwereld met maar liefst zeven albums en zeven Top 20 R&B-radiosingles, waarvan twee nummers op nummer één in de Billboard Charts. Haar single “Complicated” stond in de zomer van 2021 zelfs drie weken achter elkaar bovenaan de hitlijsten en is nog steeds een fans favorite.

Leela James’ soulvolle en bevelende optredens zijn elke keer weer een nieuwe experience; zo heeft ze ook het podium gedeeld met artiesten als de legendarische James Brown, Robert Randolph, The Isley Brothers, Maxwell en Fantasia. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke muzikale ervaring, dan mag je Leela James niet missen!

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]