fbpx

Saturday 10 April

360 degrees presents

Glenn Underground

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (pre-sale)
€32,- (ticket for four)
Door = more

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 10 april 2021, is het de beurt aan niemand minder dan Glenn Underground!

Glenn Underground is een van de meest productieve en invloedrijkste house-creators van zijn generatie. Hij groeide op met disco classics, jazz, funk en soul op de geboorteplek van house: Chicago. Zijn inspiratie komt dan ook van dé Chicago house pioniers zoals: Larry Heard, Ron Hardy, Lil’ Louis en Frankie Knuckles.

Dit hoor je terug in de sets van Glenn: Glenn Underground is een van de weinige dj’s die al sinds de jaren ’80 moeiteloos deep jazz-house, disco-influenced house & de Chicago-classics tot een meesterlijk geheel maken. Meer dan 360 Degrees-worthy dus!

Line-up

Glenn Underground
Dj Thelonious

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 17 October

Bill Withers Tribute at BIRD

A Tribute to Bill Withers

Op zaterdag 17 oktober brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet […]

Sunday 18 October

Gita Buhari at BIRD

Gita Buhari

Zondag 23 augustus tovert de Rotterdamse zangeres Bita Buhari onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Gita’s melodieën.