fbpx

Friday 24 June

Cancelled

Gallowstreet

Cancelled

Start

Ticket prices

Helaas is het concert van Gallowstreet in BIRD voor vanavond gecanceld vanwege corona. Drie van de bandleden zijn besmet met het virus. Ticketkopers krijgen persoonlijk bericht via e-mail (check ook ongewenste box!)

Drums, percussie and blazers! Oh My! Maak je klaar voor een epic avond. De Amsterdamse brass band Gallowstreet staat klaar om op vrijdag 24 juni de tent af te blazen met hun hiphop, house en New Orleans-brass sounds!

De Amsterdamse brass band staat bekend om hun energieke liveshows, of het nu gaat om hun eigen uitverkochte jaarlijkse koperfestival Honk in Paradiso of spelen op topfestivals in heel Europa. Met de albums Battleplan, Hot Lava Sex Machine en Our Dear Metropolis heeft Gallowstreet zich geprofileerd als een frisse wind binnen het brassband genre. Een band die een eigenzinnige interpretatie geeft aan wat je met blaasinstrumenten kan doen en een tour de force levert bij haar liveshows; een orkaankracht aan energie en volume.

North Sea Round Town

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town. North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 23 juni t/m 10 juli 2022 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]