fbpx

Thursday 18 July

Gratis

dertig hosts, verspreid over twaalf stages

Eendracht Festival

Start

Start 15:00 uur

Ticket prices

GRATIS

Gratis

Op donderdag 18 juli kun je maar liefst 62 opkomende acts bewonderen tijdens de dertiende editie van hét gratis toegankelijke showcasefestival van Rotterdam, Eendracht Festival. Op het festival ontdek je de topacts binnen muziek, kunst, spoken word en comedy.

“We zijn ontzettend enthousiast om dit jaar opnieuw te laten zien hoeveel creatief talent Rotterdam te bieden heeft,” zegt festivaldirecteur Immanuel Spoor. “Ons gratis toegankelijke programma biedt voor ieder wat wils, en we moedigen iedereen aan om overal een kijkje te nemen en de nieuwe favorieten te ontdekken!”

Eendracht Festival zal plaatsvinden op diverse locaties in Rotterdam, zoals het Eendrachtsplein, Rotown, WORM (twee stages), Slash Gallery, Boomgaardsstraat, Club Centraal, Skatepark Westblaak en meer. Hier vind je gedurende de dag een breed scala aan artiesten en genres. Van spannende optredens van acts als Brunzyn, Andro, Thrilled, Roi Soleil, ADF Antje en Dey.Rey, tot meeslepende spoken word performances van onder andere Luc Howie Duzzith en Lelie Danesh, en indrukwekkende beeldende kunst van Em Gal en Tim Mulder. En ook comedy van onder andere Harvey Cobb en Ciara Murphy zal niet ontbreken.

Over Eendracht Festival
Eendracht Festival is hét Rotterdamse showcase festival. Elke derde donderdag van juli zie je de tofste acts uit Rotterdam en krijg je een inkijkje in de urgente, Rotterdamse scenes. En dat allemaal gratis, midden in de binnenstad.

Sinds vorig jaar wordt er in samenwerking met ruim dertig hosts (waaronder BIRD), verspreid over twaalf stages, dé opkomende artiesten uit de Rotterdamse scenes gepresenteerd. Echt ‘Rotterdams Finest’ dus. Van hiphop tot punk en van drum ’n bass tot house. Maar ook op het gebied van dicht- en beeldende kunst, check je hier de up-and-coming artiesten. Elke stage vertegenwoordigt een scene, gerepresenteerd door een diertje. Één grote beestenboel dus! 

Mis dit unieke en bruisende evenement niet en ontdek wat Rotterdam te bieden heeft! Kom op 18 juli naar het Eendracht Festival en laat je verrassen door het beste wat de stad aan talent te bieden heeft.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 31 October

Kyshona

Multi-instrumentalist Julius Rodriguez is ‘a rising star’ in de neo-jazz scene. Of hij nu speelt met A$AP Rocky, Meshell Ndegeocello of met de enorm succesvolle anime-soundtrack ‘Blue Giant’, de 25-jarige is destined to shine! Zaterdag 19 oktober speelt hij in BIRD tijdens zijn Evergreen Tour.

Saturday 02 November

Thee Sinseers & The Altons

BIRDfest is terug en bigger than ever! Twee dagen lang een hoop amazing acts. Nieuwe ontdekkingen en gevestigde namen, BIRDfest got it all. Zet vrijdag 01 en zaterdag 02 november in je agenda en bereid je voor to celebrate culture tussen de iconische Hofbogen. Zaterdag 02 november brengen Thee Sinseers & The Altons een flinke dosis soul naar BIRDfest!

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!