fbpx

Saturday 17 October

Dinner at home

A Tribute to Bill Withers

Livestream en/of take away

Start

Ophalen: 16:00u - 18:00u bij BIRD

Ticket prices

€15 Livestream
€25 Livestream met pizza
€40 Livestream met menu
€10 Take away pizza
€25 Take away menu

Tickets

Ook BIRD heeft het zwaar en moet gedwongen de deuren sluiten, maar don’t worry: we brengen dit avondvullende programma naar je living room. Support BIRD in deze moeilijke tijd en koop een ticket voor de livestream, een complete dinnershow of alleen take away diner/pizza at home. Onze chef Martin kookt voor je en jij hoeft ’t alleen maar op te dienen.

Livestream & dinnershow

Vanavond brengen we een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. Je geniet thuis aan je eigen eettafel van een driegangenmenu of pizza terwijl Sabrina Starke en Jono McCleery via een livestream een serenade brengen aan Bill’s oeuvre. We beginnen ingetogen en bouwen de avond langzaam op tot een zinderende muzikaal hoogtepunt. Verwacht een avond vol soul en funk.

Tijdschema dinnershow

16.00 – 18.00 Take out menu bij BIRD
19:00 – 19:45 Jono McCleery
19:45 – 21:00 Sabrina en Salle de Jonge

Take Away

De take away is terug van weggeweest! Naast de dinnershow kan je BIRD ook supporten door alleen een menu of pizza te bestellen.

Hoe werkt het?

Je koopt via de ticketlink een kaartje voor de livestream, livestream + diner/pizza of take away diner/pizza. Geef na je bestelling de keuze van je pizza (zie onderstaand menu) door aan info@bird-rotterdam.nl. Eventuele vega of dieetwensen kunnen ook doorgegeven worden. Je kunt je diner en/of pizza zaterdag 17 oktober tussen 16.00 en 18.00u ophalen. Voor de dinnershow sturen we je per mail de verborgen link naar de livestream.

Het menu

Pizza’s

View agenda

Have A Look At This

Saturday 05 December

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!

Thursday 31 December

BIRD NYE 2020/2021

2020 stopt ons niet from going all out. We dompelen niet één, maar twee zalen om in een intieme clubsetting met tafels en stoelen, volgens richtlijnen van het RIVM of course. In zaal één geniet je van Rotterdam-based topmuzikanten die de beste soul en R&B nummers voor je spelen onder het genot van een 3-gangen diner, en in de tweede zal gaan we back in time met een videoclip-party van de beste clips in de afgelopen 30 jaar.

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]