fbpx

Saturday 06 February

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

BURNT

Start

Zaterdagmiddag 6 februari van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Een nieuwe editie van Cinema Culinair! Dit keer met heerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Met de culinaire filmclassic ‘Burnt’ (inclusief all-star cast, hallo, Bradley Cooper), is het gegarandeerd smullen van een 7-gangendiner.

De film

Een arrogante chef, gespeeld door Bradley Cooper, heeft het ooit verbruid in de keukenwereld van Parijs en komt na jaren boetedoening aan in London om een derde Michelinster te veroveren. Dat gaat echter niet zomaar. Hij uit zijn frustraties op een Gordon Ramsay manier: vloeken en smijten met borden. De film gaat over zijn terugkeer naar de normale wereld en naar enige menselijkheid in zijn bestaan. Een sterrencast vol met sympathieke tegenspelers (Daniel Brühl, Omar Sy, Matthew Rhys) en de gerechten zijn werkelijk fan-tas-tisch.

Het menu

Verwacht overheerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Zo laat onze chef Martin je o.a. proeven van pasta cacio e pepe, tarbot, ispahan taart, biefstuk en als toetje een zoete tamagoyaki to top it off!

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 6 februari 2021 van 15.00 – 18.00 bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Sunday 14 March

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 26 November

Jordan Mackampa

Mackampa is geboren in Congo, groeit op in Londen en wordt volwassen in Coventry, een industriestad in Midden-Engeland. Dat hoor […]

Saturday 11 December

Karsu at BIRD

Karsu

Of ze nou in het Engels of in het Turks zingt, pop, jazz of traditioneel, we never get bored of […]