fbpx

Sunday 30 October

Charlotte Dos Santos

Start

20:30 (20:00 doors)

Ticket prices

€17,50 (Pre-sale) / €18,- (Door)

Tickets

Zaterdag 30 oktober komt Charlotte Dos Santos terug naar BIRD! De sounds van deze Braziliaans-Noorse componiste, producer en vocaliste zijn net zo divers als haar roots. Ze combineert Zuid-Amerikaanse tradities naadloos met jazz, neo-soul en soepele beats. Onder andere Big Boi (Outkast), Gilles Peterson, Pitchfork en Bandcamp zijn al fan van haar. Nu jij nog!

Debuut-ep Cleo, dat in 2017 uitkwam, functioneerde als een dagboek, waarin het volwassen worden, de liefde, verraad, en de passie voor het empoweren van vrouwelijke muzikanten van kleur centraal staan. Na verschillende singles stond in 2020 Charlotte’s full-length debuut op de planning, totdat het leven zoals we dat kenden tot stilstand kwam. De Noors-Braziliaanse artieste had de ingrediënten voor haar debuutalbum al uitgestippeld. Maar ze verscheurde die en begon opnieuw. In de stilte van het isolement en hervormde ze de basis van haar debuutalbum, Morfo, dat in de herfst van 2022 uit zal komen. Op zaterdag 30 oktober presenteert haar kersverse album in BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 August

Xenia Rubinos

De visionaire zangeres en muziekmaker Xenia Rubinos duikt in en uit verschillende genres met haar signature power vocals en wordt […]

Saturday 27 August

PRINCE VS MICHAEL

Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie in BIRD: Prince vs. Michael!

Welke kant kies jij? His royal badness Prince himself? Of ga je toch voor the immortal king of pop, Michael Jackson?

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.