fbpx

Friday 04 February

360 Degrees Presents

Chaos In The CBD

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (early bird)
€14,- (pre-sale)
€15,- (doors)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit event is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 4 februari 2022 wordt het Chaos in The B.I.R.D. met de broers van Chaos in The CBD!

Voor de Helliker-Hales broers – die samen Chaos In The CBD vormen – is muziek een family thing. En hoewel ze momenteel één van de heetste begrippen in het (internationale) houselandschap zijn, blijven ze trouw aan hun authentieke sound die is ontstaan in een idyllische buitenwijk van Auckland, Nieuw-Zeeland. De Nieuw-Zeelandse roots zijn duidelijk terug te horen in de mellow house-sounds van Chaos In The CBD. “It’s testament to just how chill we are; we grew up by the beach,” aldus Louis, waar Ben aanvult: “It’s very much a representation of our childhood.”

Naast de twee jonge helden staat 360 Degrees-resident Thelonious weer achter de draaitafels met zijn gebruikelijke mix van house, broken beats en afro.

View agenda

Have A Look At This

Friday 11 March

Glenn Underground

Let op: voor toegang tot dit event is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis […]

Friday 10 June

Mr. Scruff x Jamie 3:26

DJ, cartoonist én theedrinker Mr. Scruff is back (again)! Bijna traditiegetrouw komt Mr. Scruff (6e keer) naar BIRD en this time samen met Jamie 3:26. Bust a move op de pareltjes van Scruff en Jamie in de avond van 10 juni tijdens een (nu al) legendarische editie van 360 Degrees!

Tuesday 22 March

Lady Blackbird

Geloof ons als we zeggen dat Lady Blackbird the one to watch is. Ze wordt door velen al vergeleken met Nina Simone, Etta James en Billie Holliday. So mark your calendar want dinsdag 3 november staat de LA-based jazz- en souldiva in BIRD. Deze wil je niet missen!