fbpx

Friday 04 February

360 Degrees Presents

Chaos In The CBD

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (early bird)
€14,- (pre-sale)
€15,- (doors)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit event is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 4 februari 2022 wordt het Chaos in The B.I.R.D. met de broers van Chaos in The CBD!

Voor de Helliker-Hales broers – die samen Chaos In The CBD vormen – is muziek een family thing. En hoewel ze momenteel één van de heetste begrippen in het (internationale) houselandschap zijn, blijven ze trouw aan hun authentieke sound die is ontstaan in een idyllische buitenwijk van Auckland, Nieuw-Zeeland. De Nieuw-Zeelandse roots zijn duidelijk terug te horen in de mellow house-sounds van Chaos In The CBD. “It’s testament to just how chill we are; we grew up by the beach,” aldus Louis, waar Ben aanvult: “It’s very much a representation of our childhood.”

Naast de twee jonge helden staat 360 Degrees-resident Thelonious weer achter de draaitafels met zijn gebruikelijke mix van house, broken beats en afro.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 October

BIRDbeats: Silent Disco

It’s finally that time again! Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zaterdag 2 oktober je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! We brengen BIRDbeats: Silent Disco terug naar onze clubzaal. Een avond lang genieten van soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds.

Saturday 23 October

Nihiloxica

Wat krijg je wanneer je Ugandese percussie mashed met elektronische muziek? Het Anglo-Ugandese Nihiloxica; een van de meest originele en opwindende acts binnen de elektronische muziek! 23 oktober komt de band naar BIRD. Noteer het in je agenda, want deze wil je zeker niet missen.

Saturday 30 October

Neue Grafik Ensemble at BIRD

Neue Grafik Ensemble

Putain, c’est joli! Pardon our French, maar na het (on repeat) beluisteren van Neue Grafik kwam er wat frans-jazz-temperament in ons naar boven. De Paris-born, London-based producer, instrumentalist en dj heeft de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd met zijn dynamische mix van jazz, house en hiphop én geprezen releases op o.a. Rhythm Section, 22a en Total Refreshment Centre. Op zaterdag 30 oktober neemt zijn Ensemble BIRD over met een conceptuele live-set vol jazz, broken beat en grime.