fbpx

Thursday 09 July

BIRDtv W/ Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman

Start

18:30

Ticket prices

Last tickets

Wilfried de Jong is een jazz- en soulliefhebber en op 9 juli staat hij samen met Rita Lynn en Benjamin Herman in het restaurant van BIRD. Geniet van een diner in ons restaurant terwijl ze de fijnste plaatjes draaien uit hun omvangrijke muziekcollectie. Jij kan erbij zijn door een plekje te reserveren in ons restaurant voor één van de twee shifts op 9 juli.

Shift 1: 17:30 – 19.30 uur
Shift 2: 20:00 – 22:00 uur [uitverkocht]

Line-up

Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman zullen gedurende twee shifts draaien.

Wilfried De Jong

Deze man is van alle markten thuis. Je kent hem misschien wel als presentator, schrijver en/of programmamaker. Als dj kent hij geen grenzen; denk aan soulvolle jazz, funky blazers, honkers en shouters die zich uiten in filmmuziek en suikerzoete ballads.

Rita Lynn

Rotterdamse dj Rita Lynn, ook wel bekend als ‘Caat’ of Cathelijne Beijn, staat voor wereldse jazz, funky ritmes, disco, boogie en nog veel meer swingende platen. Als dj draait ze in allerlei verschillende settings. Van clubs en festivals naar intieme kleine zalen. Naast dj is ze ook te vinden bij Operator Radio, waar zij één van de gastpresentatoren is. Verwacht verrassende en feelgood dansgroeves van soul, sixties latin, rock & roll en beyond.

Benjamin Herman

Benjamin Herman staat bekend als één van de meest veelzijdige jazzmuzikanten in Nederland. Hij is een inspiratiebron voor velen door zijn energieke en stevige sound. Door de jaren heen is zijn geluid steeds ruiger geworden. Benjamin is geworteld in de bebop van Art Pepper, Jackie McLean en en niemand minder dan Charlie (BIRD) Parker! Daarnaast bevat zijn muziek ook elementen van free jazz en rock & roll.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 17 October

Bill Withers Tribute at BIRD

A Tribute to Bill Withers

Op zaterdag 17 oktober brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet […]

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]