fbpx

Thursday 09 July 2020

BIRDtv W/ Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman

Start

18:30

Ticket prices

Last tickets

Wilfried de Jong is een jazz- en soulliefhebber en op 9 juli staat hij samen met Rita Lynn en Benjamin Herman in het restaurant van BIRD. Geniet van een diner in ons restaurant terwijl ze de fijnste plaatjes draaien uit hun omvangrijke muziekcollectie. Jij kan erbij zijn door een plekje te reserveren in ons restaurant voor één van de twee shifts op 9 juli.

Shift 1: 17:30 – 19.30 uur
Shift 2: 20:00 – 22:00 uur [uitverkocht]

Line-up

Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman zullen gedurende twee shifts draaien.

Wilfried De Jong

Deze man is van alle markten thuis. Je kent hem misschien wel als presentator, schrijver en/of programmamaker. Als dj kent hij geen grenzen; denk aan soulvolle jazz, funky blazers, honkers en shouters die zich uiten in filmmuziek en suikerzoete ballads.

Rita Lynn

Rotterdamse dj Rita Lynn, ook wel bekend als ‘Caat’ of Cathelijne Beijn, staat voor wereldse jazz, funky ritmes, disco, boogie en nog veel meer swingende platen. Als dj draait ze in allerlei verschillende settings. Van clubs en festivals naar intieme kleine zalen. Naast dj is ze ook te vinden bij Operator Radio, waar zij één van de gastpresentatoren is. Verwacht verrassende en feelgood dansgroeves van soul, sixties latin, rock & roll en beyond.

Benjamin Herman

Benjamin Herman staat bekend als één van de meest veelzijdige jazzmuzikanten in Nederland. Hij is een inspiratiebron voor velen door zijn energieke en stevige sound. Door de jaren heen is zijn geluid steeds ruiger geworden. Benjamin is geworteld in de bebop van Art Pepper, Jackie McLean en en niemand minder dan Charlie (BIRD) Parker! Daarnaast bevat zijn muziek ook elementen van free jazz en rock & roll.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 February

Nordmann

Fasten your seatbelts: de Vlaamse jazz-fusion van Nordmann komt naar BIRD! Zaterdag 6 februari blazen de mannen je omver met hun cocktail van jazz, rock en electronica.

Sunday 14 February

Valentines Dinner

LoveBIRDs! Dim het licht, light the candles: dit jaar brengen we ons Valentijnsdiner naar je huiskamer. Op zondag 14 februari […]

Wednesday 24 February

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.