fbpx

Saturday 05 November

BIRDfest

Start

Ticket prices

€ 22,50 (early BIRD) € 32,50 (pre-sale)

Tickets

Na uitverkochte edities in 2019 en 2021 (en een digitale uitstap in 2020) is BIRDfest terug! Op zaterdag 5 november gaan we met o.a. Gaidaa, Goya Gumbani, ROMderful en Zeitgeist Freedom Energy Exchange los in BIRD, MONO en BOOG 3.

Line-up

• Gaidaa
• ROMderful
• Zeitgeist Freedom Energy Exchange
• Goya Gumbani
• Touching Bass: Errol & Alex Rita (dj-set)
• Mushroom Mosis

Over

De formule van BIRDfest is simpel: pak BIRDs muzikale DNA, cook it down en drop het concentraat in downtown Rotterdam. Het resultaat: grenzen tussen live en club vervagen, genres verdampen en dag en nacht smelten naadloos samen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Saturday 26 November

360 Degrees presents: Chaos in The CBD at BIRD

Chaos In The CBD

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 22 oktober 2021, is het de beurt aan niemand minder dan Chaos in The CBD!

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD