fbpx

Saturday 01 August

Book a table
Sold Out

Hosted by The Grapevyne

BIRDbeats: Silent Disco

At Garden of BIRD

Start

20:00

Ticket prices

€67,50 euro + 4 gratis welkomstcocktails (Ticket of four) (excl. Borg)

Sold Out

Het regent silent disco’s in de Garden! Dit keer met onze vrienden van The Grapevyne a.k.a the finest r&b- en hiphopparty. Een avond lang genieten van hits uit de 90’s en 00’s die je van The Grapevyne gewend bent. De lekkerste houtovenpizza’s en ijskoude drankjes zijn ook weer verkrijgbaar.

Hoe werkt het? Je koopt een ticket of four en reserveer hiermee een statafel voor jou en drie vrienden. Wij verwelkomen jullie met 4 headphones & 4 gratis welkomstcocktails. Daarna worden de bestellingen opgenomen door ons personeel en kun je o.a. BIRD’s signature houtovenpizza bestellen. De statafels staan op gepaste afstand van elkaar en er wordt verzocht om binnen jullie area te blijven. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees op tijd!

LET OP: Borg is €10 euro per koptelefoon en betaal je bij de entree. Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

Aansluitend is de afterparty De club van 100 at BIRD. Een trip down memory lane met (nostalgische)videoclips. We trappen de eerste editie af met onze homies van The Grapevyne. Een avond vol met r&b en hiphop hits uit de 90’s en ‘00’s in geluid & beeld. Klik hier voor alle informatie.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 15 August

Open Air film: A Tribe Called Quest

Documentaire over één van de meest belangrijke en invloedrijke rapformaties uit de geschiedenis: A Tribe Called Quest uit Queens, New York.

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.

Friday 20 November

ANBU

ANBU, oftewel A Nation By Us, is een creatief collectief dat bekend staat om hun energieke tracks met harde beats […]