fbpx

Saturday 01 August 2020

Book a table
Sold Out

Hosted by The Grapevyne

BIRDbeats: Silent Disco

At Garden of BIRD

Start

20:00

Ticket prices

€67,50 euro + 4 gratis welkomstcocktails (Ticket of four) (excl. Borg)

Sold Out

Het regent silent disco’s in de Garden! Dit keer met onze vrienden van The Grapevyne a.k.a the finest r&b- en hiphopparty. Een avond lang genieten van hits uit de 90’s en 00’s die je van The Grapevyne gewend bent. De lekkerste houtovenpizza’s en ijskoude drankjes zijn ook weer verkrijgbaar.

Hoe werkt het? Je koopt een ticket of four en reserveer hiermee een statafel voor jou en drie vrienden. Wij verwelkomen jullie met 4 headphones & 4 gratis welkomstcocktails. Daarna worden de bestellingen opgenomen door ons personeel en kun je o.a. BIRD’s signature houtovenpizza bestellen. De statafels staan op gepaste afstand van elkaar en er wordt verzocht om binnen jullie area te blijven. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees op tijd!

LET OP: Borg is €10 euro per koptelefoon en betaal je bij de entree. Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

Aansluitend is de afterparty De club van 100 at BIRD. Een trip down memory lane met (nostalgische)videoclips. We trappen de eerste editie af met onze homies van The Grapevyne. Een avond vol met r&b en hiphop hits uit de 90’s en ‘00’s in geluid & beeld. Klik hier voor alle informatie.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

ZEROES TRIBUTE

Je favo 00’s artiesten nemen het over! Vrijdag 29 maart gaan we back to the zeroes! Denk aan Britney, Pharrell Williams, Beyoncé, Snoop Dogg, Justin Timberlake en Outkast. Hun classics zijn niet alleen te horen, de videoclips spelen ook nog eens live mee, waardoor je mee terug wordt genomen naar al je favo nostalgische momenten! Wie neem jij mee?

Saturday 30 March

KIIRO vs Wowi

Get ready for de “Selfmade Tour” van de twee bekroonde artiesten uit Rotterdam: KIIRO en Wowi! KIIRO, die bekend staat om zijn sample based beats en Nederlandstalige hiphop met Japanse invloeden, en zijn lazy manier van rappen. Op 30 maart sluiten ze samen deze nationale tour af in hun thuisstad, Rotterdam.

Wednesday 03 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]