fbpx

Friday 18 September

360 degrees presents

Glenn Underground

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (pre-sale)
€32,- (ticket for four)
Door = more

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 18 september 2020, is het de beurt aan niemand minder dan Glenn Underground!

Glenn Underground is een van de meest productieve en invloedrijkste house-creators van zijn generatie. Hij groeide op met disco classics, jazz, funk en soul op de geboorteplek van house: Chicago. Zijn inspiratie komt dan ook van dé Chicago house pioniers zoals: Larry Heard, Ron Hardy, Lil’ Louis en Frankie Knuckles.

Dit hoor je terug in de sets van Glenn: Glenn Underground is een van de weinige dj’s die al sinds de jaren ’80 moeiteloos deep jazz-house, disco-influenced house & de Chicago-classics tot een meesterlijk geheel maken. Meer dan 360 Degrees-worthy dus!

Line-up

Glenn Underground
Dj Thelonious

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 July

DONNA

Coming from Salzburg, Demuja’s history in Breakdance and playing as a Drummer from an early age, gave him the ability to bring Soul to the world of Deep Disco & Raw House. It’s Donna time!

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!