fbpx

Saturday 23 May 2015

ZeeZout

4 Year Anniversary w/ Head High & Prosumer

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,50 (pre-sale) / € 15,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Als organisatoren van diverse festivals en clubavonden zijn de heren van ZeeZout zijn inmiddels geen onbekenden meer in het Nederlandse clublandschap. Ze voorzien ons alweer vier jaar van de beste clubnights, met de beste house, disco en aanverwante genres. Hoog tijd voor een feestje dus!

En waar kan Zeezout zijn Rotterdamse verjaardag beter vieren dan in BIRD? Tijdens Zeezout 4 Year Anniversary pakken de heren flink uit met Head High (beter bekend als muzikaal wonder Shed) en voormalig Panorama Bar-resident Prosumer. Visuele ondersteuning is er van de Duitse vj Pfadfinderei, onder andere bekend van zijn werk voor Moderat.

Line-up

Head High
Prosumer
Carlos Valdes
Tim Hoeben

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.

Thursday 14 November

Julia Zahra BIRD Rotterdam

Julia Zahra

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon!