Saturday 12 January

Tickets

Yardbird

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,59 (early BIRD) / € 9,62 (pre-sale) / € 11,67 (door)

2019, what’s good baby! Natuurlijk voorziet Yardbird je ook in dit gloednieuwe jaar weer elke tweede zaterdag van de maand de beste hiphop, r&b en future-beats van vroeger, nu, maar vooral die van morgen.

We luiden het nieuwe jaar goed in met de man die afgelopen jaar een van de beste sets in de geschiedenis van Yardbird draaide. Damsko’s finest: Lion Kojo! Natuurlijk zijn onze vaste Yardbird-troopers Odin Music, HEAZ en MC JR ook aanwezig.

Line-up

Lion Kojo
Odin Music
HEAZ
Hosted by MC JR

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Saturday 06 April

Donnie BIRD Rotterdam

Donnie

Lazy delivery? Check✔️. Witty wordplay? Double check✔️✔️! Nu De Jeugd van Tegenwoordig volwassen is, neemt Donnie het stokje van ‘Rapper […]