fbpx

Wednesday 30 October

Book a table
Gratis

Homegrown

Willem ’t Hart

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Als je Gregory Porter tot een van je fanboys kunt rekenen doe je iets goed. Enter toetsenist Willem ’t Hart die op de Hammond meespeelde met de funk- en soulicoon op tour door Nederland en België. Momenteel plaats Willem de puntjes op de i van zijn debuut-ep dat begin 2020 zal uitkomen. Maar waarschijnlijk dropt hij op 30 oktober vast wat exclusieve funky voorproefjes. Come and find out!

Line-up

Nello Biasini: drums, electronics
Bram ’t Hart: bass
Willem ’t Hart: keys
MC JR: vocals
Kay Sliced: vocals

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Music Matters.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 13 November

Injury Reserve

Jazzy beats, gritty bangers en witty wordplay: hiphop-trio extraordinaire Injury Reserve komt naar BIRD! Woensdag 13 november spring je head-first in hun […]

Thursday 14 November

Building Blocks: A Community Hang

A Community Hang:Donderdag 14 november nemen we een voorschot op BIRDfest. We ‘Celebrate The Culture’ met een speciale community talk over ‘the hang’ en het belang van een cohesieve community. Special guests vanavond zijn Lady Shaynah, Efe Erdem, Abel Marcell, Fanni Zahár, Alessandro Russo en Nello Biasini!

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.