Saturday 25 February 2017

Motel Mozaïque, Rotown & BIRD present

Weval

in Maassilo

Start

21:00 (doors: 20:00)

Ticket prices

Genre

Waar de heetste electro-dance-pop van het moment vandaan komt? Berlijn? Londen misschien? Hell no! De lekkerste tunes komen gewoon van eigen bodem. En dan wel van het Amsterdamse duo Weval, dat hoge ogen gooide met hun selftitled debuutalbum. Spelend met een dromerige sound krijgt het duo iedereen om, van festivalgangers tot critici.

Kompakt is om

Weval heeft patent op een eigenzinnige combinatie van dansbare elektronica en pop. Met tintelende beats, sizzling samples en zachte synths creëert Weval een sound die zowel headbop- als dansbaar is. Een geluid dat voor het gerenommeerde label Kompakt genoeg reden was om de guys te tekenen. En voor jou genoeg reden om ze asap (lees: nu!) te checken!

Pitchfork ook, nu jij nog…

Om maar even een indicatie te geven hoe lekker het met de guys van Weval gaat: debuutalbum Weval werd door Pitchfork met een acht (!) bekroond en belandde in een scala aan Best of 2016-lijstjes. Ook live laat Weval de trommelvliezen niet onbewogen. Op Lowlands ontpopte het duo zich tot een van de grote live-sensaties… en dát zelfs zonder overweldigende lichtshows of visuals. Weval doet het gewoon au naturel.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 16 April

Alex Vargas

We hebben een test voor je: sluit je ogen en denk aan soul-sensaties als Steve Winwood, Michael Hutchence en Robert […]

Friday 08 February

Ross From Friend BIRD Rotterdam

Ross From Friends

Ross From Friends komt naar BIRD! Nee, niet de geeky Friend met de dino-obsessie, maar lo-fi-house-producer Felix Weatherall, in the […]

Friday 22 March

Esa Williams BIRD Rotterdam

Esa

Africa is calling, you better pick up the phone! Met Transistor Rhythm brengen we je de beste afro-, disco- en […]