fbpx

Friday 22 May 2015

Tickets

WatskeBIRD

Start

23:00

Ticket prices

€ 5,- (pre-sale) / € 7,50 (door)

Tickets

Verwacht tijdens deze eerste editie van WatskeBIRD een warme mix van de meest uiteenlopende stijlen in een intieme setting: BIRDs gloednieuwe boog!

Partystarters Tobias Prins, Beau Zwart en Ben Fresh zijn allang geen onbekenden meer in het Rotterdamse nachtleven. Tobias runt al een tijdje zijn eigen Prins Bookingskantoor en herbergt hier een groot aantal artiesten uit het Rotterdamse dj-circuit. Beau Zwart is één van deze artiesten en de verwachtingen rondom de jonge dj en producer zijn groot. Naast zijn muzikale dj-sets staat Beau bekend als een getalenteerd producer met indrukwekkende live-shows vol met eigen house- en discoproducties.

In tegenstelling tot Beau Zwart draait dj en producer Ben Fresh al wat langer mee in de landelijke partyscene en groeide hij de afgelopen jaren uit tot één van de steunpilaren van het Rotterdamse nachtleven. Van house, naar hiphop, uk-bass en garage, Ben draait er zijn hand niet voor om en rockte de afgelopen jaren zalen en festivals door het hele land met zijn eclectische sound.

 

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Saturday 10 August

Detroit Swindle BIRD Rotterdam

Detroit Swindle

Na Blijdorp Festival gaan we nog lang niet naar bed! Want na zo’n hele dag bij onze BIRD-stage wil je […]

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!