fbpx

Friday 22 May 2015

WatskeBIRD

Start

23:00

Ticket prices

€ 5,- (pre-sale) / € 7,50 (door)

Tickets

Verwacht tijdens deze eerste editie van WatskeBIRD een warme mix van de meest uiteenlopende stijlen in een intieme setting: BIRDs gloednieuwe boog!

Partystarters Tobias Prins, Beau Zwart en Ben Fresh zijn allang geen onbekenden meer in het Rotterdamse nachtleven. Tobias runt al een tijdje zijn eigen Prins Bookingskantoor en herbergt hier een groot aantal artiesten uit het Rotterdamse dj-circuit. Beau Zwart is één van deze artiesten en de verwachtingen rondom de jonge dj en producer zijn groot. Naast zijn muzikale dj-sets staat Beau bekend als een getalenteerd producer met indrukwekkende live-shows vol met eigen house- en discoproducties.

In tegenstelling tot Beau Zwart draait dj en producer Ben Fresh al wat langer mee in de landelijke partyscene en groeide hij de afgelopen jaren uit tot één van de steunpilaren van het Rotterdamse nachtleven. Van house, naar hiphop, uk-bass en garage, Ben draait er zijn hand niet voor om en rockte de afgelopen jaren zalen en festivals door het hele land met zijn eclectische sound.

 

View agenda

Have A Look At This

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 29 November

John Gómez

Transistor Rhythm pakt uit met hiptwisting clubavonden die je onderhand van ze gewend bent. The difference: vooraf pakken ze ééééxtra […]